3 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.225 kr/md

Leje per måned:

3.975 Kr/md

Boldrupvej 51D, Simested Pæn 3 værelses lejlighed, som indeholder pænt badeværelse med vaskemaskine, to gode værelser, nyt køkken i åben forbindelse med stue. Pæn og lys lejlighed, desuden med egen garage. Lejligheden er beliggende i Simested, et par km. udenfor Aalestrup!

Stor Lejlighed på 75 m2 til leje

På Boldrupvej 51 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Boldrupvej 51 i 9620 Aalestrup

Huslejen for dette lejemål på Boldrupvej 51 ligger på 3975 kr. om måneden. Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-07.

Andre lejeboliger i 9620 Aalestrup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9620 Aalestrup? Du kan i øjeblikket finde 22 boliger til leje i Aalestrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.