3 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Nørre Alle
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

19.389 kr

Leje per måned:

6.083 Kr/md

3-værelses lejlighed på 73m2 til leje, med en månedlig husleje på 6.083 kr. . Boligen er beliggende i ejendommen på Nørre Alle i Aarhus C.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Nørre Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 73 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørre Alle i 8000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nørre Alle  ligger på 6.083 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.389 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.