3 værelses lejlighed i Aarhus N

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

32.295 kr

Leje per måned:

10.765 Kr/md

Flot renoveret 3 værelses lejlighed med fri parkering Flot 3-værelses lejlighed med renoveret køkken og bad. Du bydes velkommen i en rummelig entré med indbyggede skabsarrangement. Fra entréen er der adgang til samtlige rum i lejligheden. Den rummelige stue har store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. I stuen er der endvidere udgang til en overdækket altan hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes. Stort køkken med god skabs- og bordplads og her er endvidere installeret opvaskemaskine. Flot og velholdt badeværelset med separat bruseniche. Herudover er der to rummelige værelser, som begge har en god størrelse og er nemme at indrette. Lejligheden er oplagt som delelejlighed af 2 studerende. Ligeledes gør det boligen anvendelig for singlen og for parret som ønsker at bo godt i Aarhus N. Området omkring lejligheden summer af liv, hvor Universitetet blot ligger lige om hjørnet. Offentlig transport er nemt at tilgå og den nye letbane er at finde bare 200 meter væk. Tager du på en kort cykeltur kan du på bare 5 minutter ramme Aarhus midtby. Der er ligeledes parkering lige udenfor ejendommen, hvor det er først til mølle princippet. Vi gør opmærksom på, at billederne stammer ...

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Katrinebjergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Katrinebjergvej i 8200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Katrinebjergvej ligger på 10.765 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.295 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 boliger til leje i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.