3 værelses lejlighed i Ansager

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Doktorvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

14.810 kr

Leje per måned:

4.907 Kr/md

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 6823 Ansager

På Doktorvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Doktorvej i 6823

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Doktorvej er 4.907 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.810 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 6823 Ansager

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6823 Ansager? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Ansager netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.