3 værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

22.874 kr

Leje per måned:

7.248 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Nørre Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 72 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørre Allé i 8000

Husleje
Du skal betale 7.248 kr. om måneden for dette lejemål på Nørre Allé.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.874 kr.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejemål i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.