3 værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

27.089 kr

Leje per måned:

8.600 Kr/md

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Strandparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Strandparken i 8000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Strandparken  ligger på 8.600 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 27.089 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.