3 værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ny Banegårdsgade

Leje per måned:

10.509 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3 værelses lejlighed i Århus C/nEjendommen er opført i 1938 og ombygget i 1999/2000. Her blev tagetagen omdannet til 4 lejligheder. Huset er opført i 5 etager med røde teglsten mod gaden. Der er altaner til lejlighederne, og fra de øverste lejligheder er der udsigt over byen og en del af Århus Havn samt Århusbugten. Ejendommen er meget centralt beliggende i Århus kun få hundrede meter fra Hovedbanegården i det hyggelige område omkring gågaderne. Der er mange forretninger og restauranter i området, ligesom den offentlige transport til ejendommen er perfekt.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Ny Banegårdsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Ny Banegårdsgade i 8000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Ny Banegårdsgade ligger på 10.509 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.