3-værelses lejlighed i Århus N.

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Katrinebjergvej

Leje per måned:

10.765 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3-værelses lejlighed i Århus N./nEnkel, stilren ejendom opført i gule facadesten med hvide altaner. Ejendommen består af to boligblokke: en stor blok i seks etager med elevator og overvejende med to-rums boliger samt en mindre blok i fire etager, uden elevator og med tre- og firerums boliger. Lejlighederne er på 56-101 kvm. Der er altan til lejlighederne i den store boligblok. Omkring ejendommen er der dejlige grønne arealer. Ejendommen er beliggende tæt ved Århus Universitet og Universitetsparken. Fra ejendommen er der gode transportmuligheder.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Katrinebjergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Katrinebjergvej i 8200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Katrinebjergvej ligger på 10.765 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket finder du 97 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.