3 værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

4.900 kr

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Indflytnings klar 2. sals-lejlighed tæt ved Assens havnemiljø og torvet. Entre, køkken med udgang til bagtrappe, 2 sammenhængende stuer med udsigt til torvet, badeværelse, samt soveværelse med lille aftan.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 5610 Assens

På Damgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Damgade i 5610

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for denne bolig på Damgade.
Depositum
Du skal lægge 14.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5610 Assens

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5610 Assens? I øjeblikket kan du finde 14 lejeboliger i 5610 Assens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.