3 værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Jerichausgade

Leje per måned:

4.595 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejemålet indeholder: entre, stue, værelser, køkken og badeværelse. Adgang til fælles kælderafdeling. Fælles have.

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 5610 Assens

På Jerichausgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 74 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Jerichausgade i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Jerichausgade er 4.595 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 5610 Assens

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5610 Assens? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 5610 Assens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.