3 værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Edwin Rahrs Vej
Forbrug:

1.597 kr/md

Leje per måned:

6.333 Kr/md

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 8220 Brabrand

På Edwin Rahrs Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Edwin Rahrs Vej i 8220

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Edwin Rahrs Vej  ligger på 6.333 kr. om måneden.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket kan du finde 57 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.