3 - værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Engdalsvej

Leje per måned:

9.202 Kr/md

3 - værelses lejlighed i Brabrand/nSkøn beboelseskompleks opført i blødstrøget røde facadesten med hvide altaner. Bebyggelsen består overvejende af dejlige to-rums boliger. Ejendommen har ligeledes et herligt beboerrum og garageanlæg forbeholdt beboerne. Ved ejendommen er der flere store grønne arealer med legeplads. Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser tæt ved Brabrand Sø og Hovedgaden med gode indkøbsmuligheder.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8220 Brabrand

På Engdalsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Engdalsvej i 8220

Husleje
Du skal betale 9.202 kr. om måneden for denne bolig på Engdalsvej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket kan du finde 57 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.