3 værelses lejlighed i Bramming

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

18.600 kr

Leje per måned:

6.200 Kr/md

Lækker renoveret 1. sals lejlighed Stort køkken alrum med nyt køkken og opvaskemaskine Flot badeværelse med brus 2 gode soveværelser Der er trægulve og nye tæpper i lejligheden

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 6740 Bramming

På Storegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Storegade i 6740

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Storegade er 6.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 6740 Bramming

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6740 Bramming? Du kan i øjeblikket finde 2 lejeboliger i Bramming netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.