3 værelses lejlighed i Bredsten

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Ballevej
Depositum:

16.425 kr

Leje per måned:

5.475 Kr/md

Dejlig stor 3 værelses lejlighed på 1 sal på  100 kvm i 2 plan. Med lille terrasse og udgang fra køkkenet. Beliggende i den lille by Balle/Bredsten ca. 10 km fra Vejle. Der er vaskekælder, samt gode parkeringsforhold. Husdyr er ikke tilladt. A conto varme kr. 800,00 A conto vand kr. 500,00 .

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 7182 Bredsten

På Ballevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ballevej i 7182

Husleje
Du skal betale 5.475 kr. om måneden for denne bolig på Ballevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.425 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7182 Bredsten

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7182 Bredsten? Du kan i øjeblikket finde 4 lejeboliger i Bredsten netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.