3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Niels Bohrs Plads
Depositum:

20.566 kr

Leje per måned:

5.893 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Niels Bohrs Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Niels Bohrs Plads i 9700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Niels Bohrs Plads ligger på 5.893 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.566 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.