3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
37 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Valdemarsgade
Forbrug:

423 kr/md

Depositum:

16.046 kr

Leje per måned:

4.986 Kr/md

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Valdemarsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 71 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Valdemarsgade i 9700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Valdemarsgade  ligger på 4.986 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.046 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejemål i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.