3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Finsensvej
Forbrug:

357 kr/md

Depositum:

21.244 kr

Leje per måned:

5.725 Kr/md

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Finsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Finsensvej i 9700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Finsensvej ligger på 5.725 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.244 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 boliger til leje i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.