3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Niels Bohrs Plads
Depositum:

20.340 kr

Leje per måned:

5.700 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Niels Bohrs Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Niels Bohrs Plads i 9700

Husleje
Du skal betale 5.700 kr. om måneden for dette lejemål på Niels Bohrs Plads.
Depositum
Du skal lægge 20.340 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.