3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Finsensvej
Depositum:

21.244 kr

Leje per måned:

6.082 Kr/md

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Finsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Finsensvej i 9700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Finsensvej  ligger på 6.082 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.244 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.