3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
148 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Risagergade
Forbrug:

262 kr/md

Depositum:

20.114 kr

Leje per måned:

6.220 Kr/md

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Risagergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Risagergade i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Risagergade er 6.220 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.114 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.