3 værelses lejlighed i Brovst

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

16.000 kr

Leje per måned:

6.698 Kr/md

Rækkehus i ét plan på 96 m2., beliggende i Tranum. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må ikke opsættes parabolantenne, før opsætningen har været forelagt udlejer. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Såfremt du ikke er under uddannelse eller ung med særligt behov bortfalder ungdomsboligbidraget. Det er ikke tilladt at holde kat på Teglvænget i Brovst. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 9460 Brovst

På Rørsangervej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 96 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Rørsangervej i 9460

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Rørsangervej er 6.698 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.000 kr.

Andre lejemål i 9460 Brovst

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9460 Brovst? I øjeblikket finder du 25 lejeboliger i 9460 Brovst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.