3 værelses lejlighed i Charlottenlund

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fredensvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

45.135 kr

Depositum:

45.135 kr

Leje per måned:

15.045 Kr/md

Ejendommen: Fredensvej 67-69 er en tidstypisk ejendom i 3 etager, opført i 1965 i gule mursten. Til ejendommen hører en dejlig privat aflåst have. Der er vaskeri i kælderen til brug for ejendommens beboere. Område: Fredensvej ligger meget tæt til Ordrup, hvor der er flere supermarkeder, Lagkagehuset, Joe & the Juice samt andre forretninger. Jægersborg Alle ligger ca 2 km derfra. Ordrup S-tog ligger i gåafstand fra lejligheden. Lejligheden: Entré. Dejligt køkken med alle hårde hvidevarer. Stor stue mod gården. 1-2 soveværelser, afhængig af behov, det ene værelse med skabsvæg. Badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Udlejer planlægger altan på lejligheden. Depotrum i kælderen.

Stor lejlighed på 112 m2 til leje 2920 Charlottenlund

På Fredensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fredensvej i 2920

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fredensvej ligger på 15.045 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 45.135 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2920 Charlottenlund

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2920 Charlottenlund? Du kan i øjeblikket finde 12 boliger til leje i Charlottenlund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.