3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
153m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kirkegade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

41.850 kr

Leje per måned:

13.950 Kr/md

Utrolig smuk og charmerende herskabslejlighed med elevator direkte i lejligheden Flot præsentabel opgang, der er naturligvis dørtelefon. Lejligheden er total renoveret med stor respekt for de originale detaljer. Lejligheden ligger 50 meter fra Kongensgade og med IC. Møllerparken som nærmeste nabo lejligheden indeholder, udover elevator og dejlig altan : Lys entre med plads til garderobe Bryggers med god opbevaring, AEG vaske og tørretumbler Stor lys stue i åben forbindelse med køkkenet. Flot klassisk køkken med alle hårde hvidevarer. Lys sten kompositbordplade og siddepladser ved køkkenø Stort master bedroom med faste skabe og eget toilet, vinduer til gulv. Stort badeværelse med granit gulve, Rain Shower brus, væghængt toilet, mange skabe til opbevaring Overalt i lejligheden er der lagt et nyt sildebensgulv i massivt egetræ, store dannebrosvinduer, fyldningsdøre og mange flotte detaljer En lejlighed der bare skal opleves! Lejere + 50 foretrækkes L ejligheden udlejes IKKE som delebolig og lejer må ikke stå i RKI. Husdyr og rygning er ikke tilladt. Parkering kan tilkøbes for 650kr. pr. md. Kontakt ejer for aftale om en fremvisning.

Stor lejlighed på 153 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Kirkegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 153 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kirkegade i 6700

Husleje
Du skal betale 13.950 kr. om måneden for denne lejebolig på Kirkegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 41.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.