3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
84 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Stormgade
Forbrug:

975 kr/md

Depositum:

19.800 kr

Leje per måned:

6.600 Kr/md

Meget centralt 2 min fra Kongensgade Fordeler gang med garderobe plads Køkken med mulighed for spise plads Badeværelse med brus 2 store stuer, kan bruges som værelser Soveværelse, herfra adgang til lille altan Trægulve-dørtelefon-vaskekælder-kælderrum.

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Stormgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 102 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Stormgade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Stormgade  ligger på 6.600 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.800 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.