3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

30.300 kr

Leje per måned:

10.100 Kr/md

Super lækker ny lejligheder i Kongensgade Stort bryggers hvorfra der er elevator direkte op i lejligheden Lækkert Hvidt HTH køkken i åben forbindelse med stue. Soveværelse med skabe. Mindre børneværelse. Badeværelse med brus. Vaskemaskine og tørretumbler i bryggers Nye vinduer, gulvvarme i hele lejligheden, gibs lofter med spot. Stofa fibernet. Vedligeholdelses venlig laminat og klinker i bad. Ventilation

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Kirkegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Kirkegade i 6700

Husleje
Du skal betale 10.100 kr. om måneden for dette lejemål på Kirkegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 30.300 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.