3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Willemoesgade
Forbrug:

520 kr/md

Depositum:

16.800 kr

Leje per måned:

5.600 Kr/md

Køkken med god skabs plads Mindre fordeler gang. Stor indretningsvenlig stue Pænt badeværelse med brus Soveværelse med adgang til altan Ekstra værelse/stue Vaskekld. - cykel kld. - trægulve.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 6700 Esbjerg

På willemoesgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på willemoesgade i 6700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på willemoesgade  ligger på 5.600 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 boliger til leje i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.