3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nyhavnsgade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

20.700 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Lys lejlighed med entré, stor spisestue og sofastue, soveværelse med adgang til badeværelse samt stort køkken. Lejligheden ligger i hjertet af Esbjerg med ca. 1 km. afstand til Gågaden, caféer, diverse dagligvarebutikker og Rybners Gymnasium. Fri afbenyttelse af tilhørende lukket, gårdhave med gynger, græsarealer og hyggelige kroge. Der er mulighed for cykelparkering i aflåst cykelkælder. OBS: Ingen husdyr eller rygning tilladt!

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Nyhavnsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nyhavnsgade i 6700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Nyhavnsgade  ligger på 6.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 99 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.