3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gl Færgevej
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

19.200 kr

Leje per måned:

6.400 Kr/md

Delevenlig lejlighed Fin lejlighed med to store lyse rum, som kan anvendes som spisestue og sofastue eller som to store selvstændige værelser. Derudover indeholder lejligheden en entré, nyere køkken, soveværelse, nyrenoveret badeværelse, toilet og udsigt over ejendommens hyggelige gårdhave. Lejligheden ligger i hjertet af Esbjerg med ca. 1 km. afstand til Gågaden, caféer, diverse dagligvarebutikker og Rybners Gymnasium. Fri afbenyttelse af tilhørende lukket, gårdhave med gynger, græsarealer og hyggelige kroge. Der er mulighed for cykelparkering i aflåst cykelkælder. OBS: Ingen husdyr eller rygning tilladt!

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Gl Færgevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gl Færgevej i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gl Færgevej er 6.400 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.200 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 99 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.