3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

3 værelses lejlighed på 90m2, altan til øst, og en sydvendt altan, Der er dejligt køkken med direkte adgang til stor ny altan Pænt badeværelse Parkeringsplads kan tilkøbes

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Torvegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Torvegade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Torvegade ligger på 7.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.