3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skjoldsgade
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

Dejlig stor og delevenlig, meget centralt. God entre Stort soveværelse med adgang til stor altan. Pænt køkken, herfra er der også adgang til den store altan Badeværelse med brus 2 gode stuer, den ene kan bruges som værelse Mindre altan mod gaden. Mulighed for tilkøb af p-plads

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Skjoldsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skjoldsgade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skjoldsgade er 6.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.