3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

45.000 kr

Leje per måned:

15.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ny renoveret 3 vær. i centrum. Stort køkken/alrum med udgang til altan, opvaskemaskine . Dejlig stue i åben forbindelse med køkken 2 store værelser med skabe Nyt badeværelse med brus og vaskesøjle. Spørg evt. til en p-plads Lækkert og smagfuldt møbleret Der er 3 ens lejemål på st., 1. og 2. sal i denne ejendom. Ved leje af alle 3 lejemål kan prisen forhandles

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Cort Adelers Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Cort Adelers Gade i 6700

Husleje
Du skal betale 15.000 kr. om måneden for dette lejemål på Cort Adelers Gade.
Depositum
Du skal lægge 45.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.