3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
15 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Willemoesgade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

18.900 kr

Leje per måned:

6.300 Kr/md

God stor entre Pænt køkken med meget bord plads Soveværelse med adgang til altan. Pænt nyt badeværelse med brus Stor stue Spisestue eller ekstra værelse Nye vinduer - dørtelefon - trægulve - kld.rum Fælles have - fælles vaske kld.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Willemoesgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Willemoesgade i 6700

Husleje
Du skal betale 6.300 kr. om måneden for denne bolig på Willemoesgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.900 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.