3 værelses lejlighed i Esbjerg Ø

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Daddellunden
Depositum:

17.275 kr

Leje per måned:

5.257 Kr/md

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 6705 Esbjerg Ø

På Daddellunden finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Daddellunden i 6705

Husleje
Du skal betale 5.257 kr. om måneden for dette lejemål på Daddellunden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.275 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-29.

Andre lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6705 Esbjerg Ø? I øjeblikket kan du finde 12 lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.