3 værelses lejlighed i Esbjerg Ø

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Stengårdsvej
Forbrug:

1.090 kr/md

Leje per måned:

6.096 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 6705 Esbjerg Ø

På Stengårdsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Stengårdsvej i 6705

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Stengårdsvej er 6.096 kr.

Andre lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6705 Esbjerg Ø? I øjeblikket finder du 10 lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.