3 værelses lejlighed i Esbjerg Ø

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.090 kr/md

Leje per måned:

6.096 Kr/md

Stor Lejlighed på 100 m2 til leje

På Stengårdsvej 92 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Stengårdsvej 92 i 6705 Esbjerg Ø

Du skal betale 6096 kr. om måneden for dette lejemål på Stengårdsvej 92.

Andre lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6705 Esbjerg Ø? I øjeblikket finder du 9 lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.