3 værelses lejlighed i Esbjerg Ø

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Birkelunden
Depositum:

17.275 kr

Leje per måned:

5.257 Kr/md

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 6705 Esbjerg Ø

På Birkelunden finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Birkelunden i 6705

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Birkelunden ligger på 5.257 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.275 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-28.

Andre lejeboliger i 6705 Esbjerg Ø

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6705 Esbjerg Ø? Du kan i øjeblikket finde 11 lejeboliger i Esbjerg Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.