3 værelses lejlighed i Farsø

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

550 kr/md

Leje per måned:

4.450 Kr/md

Søndergade 30B, nr. 14 Regulær og rummelig 3 vær. lejlighed, central beliggende i Farsø. Lejligheden indeholder bl.a. pænt køkken og bad, god stue og store værelser med skabe, alle lyse og imødekommende. Der er gode parkeringsfaciliteter og adgangsforhold til ejendommen.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 9640 Farsø

På Søndergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Søndergade i 9640

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søndergade er 4.450 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9640 Farsø

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9640 Farsø? I øjeblikket kan du finde 12 lejeboliger i 9640 Farsø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.