3 værelses lejlighed i Fjerritslev

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
27 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

19.980 kr

Leje per måned:

6.660 Kr/md

3 værelses lejlighed i nyopført ejendom i hjertet af Fjerritslev. Lejligheden er til leje nu. For fremvisning kontakt Pia - 2121 0213.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 9690 Fjerritslev

På Danmarksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Danmarksgade i 9690

Husleje
Du skal betale 7.250 kr. om måneden for dette lejemål på Danmarksgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.750 kr.

Andre lejemål i 9690 Fjerritslev

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9690 Fjerritslev? Du kan i øjeblikket finde 16 boliger til leje i Fjerritslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.