3 værelses lejlighed i Fjerritslev

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
31 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

20.850 kr

Leje per måned:

6.950 Kr/md

3 værelses taglejlighed beliggende i nyopført ejendom i Fjerritslev midtby. For fremvisning kontakt Pia 2121 0213 eller Gitte 2899 8760.

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 9690 Fjerritslev

På Danmarksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Danmarksgade i 9690

Husleje
Du skal betale 7.650 kr. om måneden for denne bolig på Danmarksgade.
Depositum
Du skal lægge 22.950 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9690 Fjerritslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9690 Fjerritslev? Du kan i øjeblikket finde 16 boliger til leje i Fjerritslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.