3 værelses lejlighed i Fredericia

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kongensgade

Leje per måned:

9.104 Kr/md

Stor lejlighed på 115 m2 til leje 7000 Fredericia

På Kongensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 115 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kongensgade i 7000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kongensgade  ligger på 9.104 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 7000 Fredericia

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7000 Fredericia? I øjeblikket kan du finde 60 lejeboliger i 7000 Fredericia her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.