3 værelses lejlighed i Fredericia

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
163 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Dalegade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

10.400 kr

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Flot lejlighed beliggende tæt ved Axel torv udlejes. Lejligheden har nyt badeværelse med gulvvarme samt flotte afhøvlede gulve i stuer og soveværelse.

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 7000 Fredericia

På Dalegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dalegade i 7000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Dalegade ligger på 5.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7000 Fredericia

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7000 Fredericia? I øjeblikket kan du finde 68 lejeboliger i 7000 Fredericia her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.