3 værelses lejlighed i Frederikssund

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

13.200 kr

Depositum:

39.600 kr

Leje per måned:

13.200 Kr/md

På Thorstedlund bor man yderst charmerende direkte til Roskilde Fjord og er noget absolut helt særligt. Her får du nye og moderne boliger pakker ind i historisk hygge, landidyl og en meget smuk natur. Boligerne spiller i høj grad på Thorstedslunds historie og beliggenhed som kommer til deres ret igennem de småsprossede ruder. Lejlighederne er stort set alle forskellige da de er bygget med respekt for de eksisterende bygninger, således at ejendommen står så tæt på det oprindelige som muligt. Dog i takt med at boligerne er nyistandsat er køkkenerne fra Invita og udstyret med opvaskemaskine og dertilhørende hårde hvidevarer. Badeværelset er lyst og lækkert med separat bruseniche dog følger vaskemaskine og tørretumbler ikke med, men der er installeret hertil. Boligerne er klar til indflytning d. 28/4 og d. 1/9. Du får muligheden får at bevæge dig rundt på den store meget natursmukke grund og nyde udsigten til fjorden som af bygningen og dens fantastiske atmosfære. Alle boligerne har terrassedør og udgang til charmerende fællesarealer. Det er tilladt at sætte sine havemøbler ud foran sin dør. Lidt om boligerne: Størrelserne er fra 59 – 142 m2 med 2-4 værelser Huslejen er fra 8.604 kr...

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 3600 Frederikssund

På Græse Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 96 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Græse Strandvej i 3600

Husleje
Huslejen for denne bolig på Græse Strandvej  ligger på 13.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 39.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 3600 Frederikssund

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 3600 Frederikssund? I øjeblikket finder du 7 lejeboliger i 3600 Frederikssund her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.