3 værelses lejlighed i Grindsted

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Fynsgade
Depositum:

17.064 kr

Leje per måned:

4.969 Kr/md

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 7200 Grindsted

På Fynsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 72 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fynsgade i 7200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fynsgade ligger på 4.969 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.064 kr.

Andre lejeboliger i 7200 Grindsted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7200 Grindsted? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7200 Grindsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.