3 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

17.625 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Lejlighed 90 m2, 3 vær. Rigtig fin og nyistandsat, centralt beliggende. Der er egen terrasse og kælderrum, dejlig stor fælles have og vaskekælder. Cykel garage. Mulighed for egen parkeringsplads.Udlejes pr. 15. nov. eller efter aftale.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 6100 Haderslev

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vestergade i 6100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestergade ligger på 5.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.625 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.