3 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

26.243 kr

Leje per måned:

8.088 Kr/md

Afdelingen består af 77 lejligheder og er opført i 1973 Højhuset i Varbergparken er et varetegn for hele byen, og få steder får man en smukkere udsigt over Haderslev. Her er 11 etager med 2 - 4 værelses lejligheder, som er mellem 69 og 122,5 kvadratmeter. Der er elevator i alle opgange, og de fleste lejligheder har udsigt til begge sider. 2/3 af afdelingen er totalt nyrenoveret i 2018 og fremstår nu som store lyse lejligheder og en dejlig stor altan, som giver rigelig plads til udfoldelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 112 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Varbergvej  ligger på 8.088 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.243 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.