3 værelses lejlighed i Hillerød

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Studiestrædet
Forbrug:

1.303 kr/md

Forudbetalt leje:

12.800 kr

Depositum:

38.400 kr

Leje per måned:

12.800 Kr/md

Lejligheden fremstår lys og rummelig med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue. Kvaliteten er i højsædet med matlakeret gulv i ask, hvidt køkken fra Invita, der er udstyret med det nyeste inden for hårde hvidevarer – alle fra Bosch Siemens i energiklasse A+. Badeværelset er stort nok til at rumme den travle familie og har indbygget gulvvarme til de køligere dage. På badeværelset finder du også en integreret energivenlig vaskesøjle fra Bosch Siemens.

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 3400 Hillerød

På Studiestrædet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Studiestrædet i 3400

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Studiestrædet ligger på 12.800 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 38.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 3400 Hillerød

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 3400 Hillerød? Du kan i øjeblikket finde 230 lejemål i Hillerød netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.