3 værelses lejlighed i Hillerød

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
50 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Studiestrædet
Forbrug:

999 kr/md

Forudbetalt leje:

12.500 kr

Depositum:

37.500 kr

Leje per måned:

12.500 Kr/md

Lejligheden Lejligheden fremstår lys og rummelig med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue. Kvaliteten er i højsædet med matlakeret gulv i ask, hvidt køkken fra Invita, der er udstyret med det nyeste inden for hårde hvidevarer – alle fra Bosch Siemens i energiklasse A+. Badeværelset er stort nok til at rumme den travle familie og har indbygget gulvvarme til de køligere dage. På badeværelset finder du også en integreret energivenlig vaskesøjle fra Bosch Siemens. Til lejligheden hører desuden en altan i smukt cortenstål, hvis glød ændrer sig med himlens lys. Det er muligt at ansøge om husdyrtilladelse i alle vores lejemål. NB: Billederne viser ikke nødvendigvis den pågældende lejlighed, men i stedet billeder fra prøveboligen. Billeder kan derfor bruges til at få en fornemmelse af stil og materialevalg. Ift. planløsning, henviser vi til plantegningerne. Ring og book en personlig fremvisning, således du kan se den eksakte bolig, du ønsker fremvisning på. Ejendommen Carlsbakken er tegnet af de prisvindende arkitekter Holscher Nordberg, der har skabt en moderne bygning med tre afrundede hjørner og varierende højder. Denne særlige designfeature - de runde, bløde hjørner – giver ejend...

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 3400 Hillerød

På Studiestrædet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Studiestrædet i 3400

Husleje
Du skal betale 12.500 kr. om måneden for denne bolig på Studiestrædet.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.500 kr.

Andre lejemål i 3400 Hillerød

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 3400 Hillerød? Du kan i øjeblikket finde 167 lejeboliger i Hillerød netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.