3 værelses lejlighed i Hirtshals

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
47 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Mågevej

Leje per måned:

4.462 Kr/md

Boligafdelingen består af 342 boliger, som er bygget i perioden fra 1950 - 1982. Boligerne i Toplærkegården har i 2014 gennemgået en gennemgribende renovering, og områderne Søndergade/ Mågevej samt Emmersbæk afventer større renoveringer inden for en kortere årrække. Afdelingen består af rækkehuse og etagebyggeri. Boligerne er beliggende i Hirtshals midtby og i Emmersbæk. Boligerne i midtbyen er i gåafstand til indkøb, skole og tog. Boligerne i Emmersbæk er i gåafstand til børnehave og tog.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 9850 Hirtshals

På Mågevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Mågevej i 9850

Husleje
Du skal betale 4.462 kr. om måneden for dette lejemål på Mågevej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-01-15.

Andre lejemål i 9850 Hirtshals

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9850 Hirtshals? Du kan i øjeblikket finde 49 boliger til leje i Hirtshals netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.