3 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ransbækvej
Forbrug:

250 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

7.255 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 9800 Hjørring

På Ransbækvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Ransbækvej i 9800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ransbækvej er 7.255 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.500 kr.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket finder du 113 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.