3 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. maj 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

6.058 Kr/md

Boligafdelingen består af 164 boliger, som er bygget i perioden fra 1984 - 1986. Afdelingen består af rækkehuse og etagebyggeri; ungdomsboliger samt familieboliger. Boligerne er beliggende i Hjørring Vestby tæt ved skole, indkøb og offentlig transport (bus).

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9800 Hjørring

På Nordens Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Nordens Alle i 9800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nordens Alle  ligger på 6.058 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 lejemål i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.