3 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

6.000 Kr/md

3-værelses lejlighed centralt beliggende på Hobros gågade. Mulighed for leje af garage.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9500 Hobro

På Adelgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Adelgade i 9500

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Adelgade  ligger på 6.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket kan du finde 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.